Food Automation

Food Automation

Konferencja
16-17.03.2016
Ciechocinek

Organizator: Omega Communication


kontakt


O wydarzeniu

W dniach 17-18 marca br. w Ciechocinku odbędzie się konferencja dedykowana branży spożywczej. Tematem przewodnim spotkania ekspertów będzie innowacyjna produkcja w branży spożywczej.

Konferencja FOOD AUTOMATION to miejsce prezentacji osiągnięć naukowo-badawczych i wdrożeniowych w przemyśle spożywczym. Uczestnictwo w wydarzeniu pozwala poznać najnowsze techniki i światowe technologie w tej branży, a także nawiązać kontakt z najważniejszymi jej przedstawicielami w Polsce. Podczas konferencji wystąpią autorytety o bogatym doświadczeniu, reprezentujący szanowane instytucje: praktycy i przedstawiciele środowiska akademickiego.

Do udziału w konferencji organizatorzy zapraszają:
• osoby zarządzające przedsiębiorstwem
• technologów i inżynierów produkcji, procesu produkcyjnego
• osoby odpowiedzialne za planowanie inwestycji
• kierowników utrzymania ruchu.

Data i miejsce konferencji: 17-18.03.2016, Ciechocinek, Hotel Villa Park**** www.villapark.pl

Koszt uczestnictwa wynosi: 590 PLN netto za udział z noclegiem w pokoju jednoosobowym, 490 PLN za udział z noclegiem w pokoju dwuosobowym, 300 PLN za udział w konferencji bez noclegu. Koszt obejmuje udział w konferencji, materiały, wyżywienie oraz zakwaterowanie.

Konferencja organizowana jest przez firmę Siemens pod auspicjami m.in. Instytutu Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej, Krajowej Izby Gospodarczej Przemysłu Spożywczego i Opakowań, Polskiej Federacja Producentów Żywności.

Partnerem Głównym Konferencji jest firma ATER Logic. Partnerem Merytorycznym DB Energy. Partnerami Konferencji są Bitner i Lapp Kabel. Partnerem Strategicznym jest firma Siemens.

MM Magazyn Przemysłowy jest patronem wydarzenia.

Więcej informacji, agenda oraz rejestracja: www.konferencja-foodautomation.pl

Branże